Villa Castelleone is een instapklare droom(500 m2) in elegante Mediterraanse stijl. Het dorp Castelleone di Suasa (met 2000 inwoners) ligt op een bergtop die uitkijkt op de rivier Cesano, de natuurlijke grens met de provincie Pesaro. Via Corinaldo bereik je de Adriatische kust in 20 minuten. Het historisch centrum van deze oorspronkelijk middeleeuwse locatie, typisch voor het binnenland van Le Marche, staat bekend als ‘groen dorp’ omdat er zoveel heerlijke tuinen in de buurt zijn. Vlakbij vind je ook de archeologische site van het Romeinse Suasa.
De villa bestaat uit een kelderverdieping (215 m2) met wijnkelder, fitness ruimte, garage (43 m2) en biljartkamer. Op het gelijkvloers (164 m2) heb je een ruime woonkamer (84 m2) met open haard, een bibliotheekhoek met 7,6 m boekenkasten in walnoothout, eetkamer, keuken en inkomhal. Het overdekte terras kijkt uit over de tuin met ondermeer een olijfboom die 150 lentes telt. De eerste verdieping (155 m2) bestaat uit 5 slaapkamers (waarvan twee met aangrenzende badkamer, eentje met jacuzzi), 3 badkamers, een grote ingebouwde linnenkast en een panoramisch terras van 30 m2. De tweede verdieping van 95 m2 (onder het dak) bevat een werkkamer/logeerkamer met aanpalende douchekamer plus opbergruimte.
 De tuin is zo’n 900 m2 groot met palmbomen, magnolia’s en meer van dat fraais. 
Verwarming, bekabeling en loodgieterij zijn zeer recent en in prima staat.
 Over het meubilair kan gepraat worden.
 Castelleone di Suasa ligt op 45 km van de luchthaven van Ancona, op 80 km van de luchthaven van Rimini, op 180 km van de luchthaven van Bologna en op 280 km van de luchthaven van Rome. 
We zeggen het niet dikwijls – maar dit is werkelijk een buitenkans. Vraagprijs 340 000 euro.
Meer info? Mail naar info@vipestate.be of bel 0476 31 30 56.