Ademruimte, licht en topkwaliteit: u vindt het allemaal in dit instapklare, renoveerde appartement (230 m2) op de eerste verdieping van dit verzorgd hoekpand op de Britselei/Louizastraat.

Via de inkomhal bereik je de woonruimte met salon aan de straatkant, geïnstalleerde keuken, nachtgedeelte met drie slaapkamers en drie badkamers, twee kelders & (facultatief) een inpandige autostaanplaats. Dit hoekpand op de Leien is ideaal gesitueerd en goed bereikbaar, vlakbij de Antwerpse Ring en autosnelwegen. Dit is een dynamische buurt met openbaar vervoer, winkels en horeca binnen handbereik.

Het appartement is geschikt als woonruimte of voor een combinatie van wonen en werken. De renovatie werd stijlvol uitgevoerd met hoogwaardige materialen, in rustige kleuren. Alles ademt harmonie uit.

Overal dubbele beglazing. Gemeenschappelijke verwarming. De twee bijhorende kelders zijn praktisch als bijvoorbeeld archiefruimte. Het dak van het gebouw wordt nog extra geïsoleerd, en de inkomhal krijgt een facelift.

De huurprijs bedraagt maandelijks 1550 euro (als hoofdverblijfplaats), plus 100 euro/maand voor de garage. Maandelijkse provisiekosten bedragen 200 euro. EPC is 336.

Het pand is meteen beschikbaar. Contacteer ons vandaag nog voor meer info en/of een bezoek!