Waarom kiest u voor Italië, Le Marche? Het aangenaam klimaat misschien? La dolce vita? De overweldigende natuur, rijke cultuur? Een nieuw leven?

Dan is dit renovatieproject beslist iets om uw schouders onder te zetten. Deze typische marchigiaanse herenboerderij (opp.200 m2) met bijgebouwen biedt een panoramische kijk op Appenijnen, Piticchio, Barbara, Arcevia en Ostra Vetere. Dit Casa Padronale ligt op amper twee kilometer van het dorp Castelleone di Suasa in Le Marche, op een half uur van de Adriatische kust en op drie kwartier van de luchthaven in Ancona. Het gebouw verdient een stevige aanpak, maar biedt enorm veel mogelijkheden – ook met de bijgebouwen zoals het bakhuis en de hangar, die vermeld staan op het kadaster. Via de ruime vertrekken op het gelijkvloers leidt een brede stenen trap naar de eerste verdieping met terras. De elektriciteit is OK.

Er is plaats om een zwembad aan te leggen, en er kan eventueel nog landbouwgrond bij aangekocht worden.

Voor de renovatie kunt u samenwerken met een ervaren, Nederlandstalige specialist die in de buurt woont en met lokale ambachtslui samenwerkt. Referenties op aanvraag.

Indien u het pand wenst aan te kopen voor vakantieverhuur, dan kunnen we extra diensten aanbieden zoals opvang en opvolging door onze partner ter plaatse.