Dringend nood aan een avontuurlijk project in Italië? Dan is dit karakteristiek landhuis in Le Marche (Italië) misschien wel uw ding. Het statig marchigiaans landhuis met bijgebouwen ligt op amper 2,5 km van het dorp Castelleone di Suasa, Ostra Vetere en Barbara. Oppervlakte 400 m2. Het pand is deels al opgeknapt, en heeft voor het andere deel nog een facelift nodig. Het gebouw ligt open en rustig, met heerlijk panorama rondom, en aan een goed bereikbare weg. Het terrein is vlak (totaal 4000 m2) en er staan een paar mooie, oude olijfbomen op. Het kleine meertje naast het gebouw maakt het verhaal compleet. De mogelijkheid bestaat om 4 ha. landbouwgrond bij aan te kopen. Geschikt als tweede verblijf, met of zonder vakantiehuurwoning.

Voor de renovatie hebben wij degelijke en betrouwbare contactpersonen ter plaatse (Nederlandstalig). Ook voor de eventuele opvolging ter plaatse van uw vakantiewoning, voor onderhoud en verhuur kunnen wij u in contact brengen met lokale hulp – hand op het hart.

Castelleone di Suasa ligt op een half uur rijden van Ancona en van Senegallia aan de Adriatische kust. Reizen gaat vlot met de auto, met het vliegtuig of met de trein.

Vraagprijs 130 000 euro.