Wim Goossens is burgerlijk ingenieur-architect, veiligheidscoördinator en vastgoedmakelaar. Door die unieke cocktail van vaardigheden en door zijn jarenlange ervaring kan hij als weinig anderen snel en vakkundig inspelen op technische defecten, bouwkwesties, geschillendossiers en veiligheidsaangelegenheden.

VIP Estate draagt zorg voor al uw Very Important Places.

Zeven dagen op zeven staat hij klaar om u met woord en daad bij te staan in het beheer van uw appartementsgebouw of kantorencomplex. Met kennis van zaken en met oog voor detail bespreekt hij met elke Vereniging van Mede-Eigenaars welke acties ondernomen dienen te worden om elk pand correct, prijsbewust en ecologisch op te volgen.
Om up to date te blijven, volgt hij geregeld extra opleidingen om de meest recente wetswijzigingen en bouwtechnologische ontwikkelingen op de voet te volgen.

Voor de Algemene Vergaderingen, Bijzondere Algemene Vergaderingen en andere besprekingen biedt VIP Estate u gratis een eigen vergaderruimte aan.

Kortom, bij VIP Estate wordt niet alleen elk gebouw professioneel beheerd – ook elke mede-eigenaar krijgt een VIP-behandeling!

Bekijk hier een greep uit de panden in Antwerpen waar VIP Estate syndicus is.

Meer info nodig? Contacteer ons vandaag nog, gratis en vrijblijvend